За Schwank

80 години опит и повече от 2 милиона продадени единици – факти, пораждащи доверие и сигурност

 

 

Повече от 80 години, ние напредваме все повече в развитието на нашите продукти и услуги. Това непрестанно развитие ни направи световен пазарен лидер, по отношение на енергийно-ефективни решения за отопление на нежилищни обществени сгради, основно индустриални постройки, складове и центрове за дистрибуция, използвайки инфрачервената технология.

 

Ние непрестанно разширяваме нашето портфолио от продукти и сме отдадени на идеята да поддържаме най-високите стандарти за качество. Няма значение дали става въпрос за светли нагреватели [нагреватели с висок интензитет или нагревателни плочки], тръбни нагреватели, хибридни системи или единични нагреватели - ние предлагаме на нашите клиенти цялостна гама от икономични технологии за отопление от един източник. По този начин сме в състояние да им предоставим системо-независими решения.

 

Кое е специфичното за единSchwank нагревател?

 

Ние вярваме, че най-важният елемент в предоставянето на иновативни отоплителни решения е отдадеността – отдадеността към проектирането и изработването на инфрачервени отоплителни системи, които няма да ви „предадат”. Добавете към това и най-високата енергийна ефективност за инфрачервено отопление, , и качеството „Произведено в Германия” и ще бъдете сигурни, че да притежаваш Schwank е отлична инвестиция с бърза възвръщаемост. Ние не се задоволяваме с нищо по-малко. Вие също не го правете.

 

Всеки инфрачервен нагревател Schwank е направен само от материали с най-високо качество, избрани според тяхната издръжливост, и осигуряване на надеждна работа без повреди. Може да ни наречете придирчиви, но преди да напусне фабриката, всеки нагревател бива старателно тестван и проверен, за да е напълно сигурно, че съответства на строгите стандарти на Schwank и е достоен да носи това име.

 

Нашите клиенти ценят високо ценности ни и те ни правят това, което сме днес. Това е начинът, по който сме се развили от пионер в иновативни инфрачервени отоплителни системи до безспорен световен лидер на пазара.


Начело: Oliver Schwank, изпълнителен директор; Elias Schwank, "бъдещ Schwank-мениджър "; проф. Bernd Schwank, управител на Schwank.

OTOПЛИTEЛHИ CИCTEMИ

СEPBИЗ

ИЗЧИCЛЯBAHE HA EHEPГИЯ