За Schwank

80 години опит и повече от 2 милиона продадени единици – факти, пораждащи доверие и сигурност

 

 

Повече от 80 години, ние напредваме все повече в развитието на нашите продукти и услуги. Това непрестанно развитие ни направи световен пазарен лидер, по отношение на енергийно-ефективни решения за отопление на нежилищни обществени сгради, основно индустриални постройки, складове и центрове за дистрибуция, използвайки инфрачервената технология.

 

Ние непрестанно разширяваме нашето портфолио от продукти и сме отдадени на идеята да поддържаме най-високите стандарти за качество. Няма значение дали става въпрос за светли нагреватели [нагреватели с висок интензитет или нагревателни плочки], тръбни нагреватели, хибридни системи или единични нагреватели - ние предлагаме на нашите клиенти цялостна гама от икономични технологии за отопление от един източник. По този начин сме в състояние да им предоставим системо-независими решения.

 

Кое е специфичното за единSchwank нагревател?

 

Ние вярваме, че най-важният елемент в предоставянето на иновативни отоплителни решения е отдадеността – отдадеността към проектирането и изработването на инфрачервени отоплителни системи, които няма да ви „предадат”. Добавете към това и най-високата енергийна ефективност за инфрачервено отопление, , и качеството „Произведено в Германия” и ще бъдете сигурни, че да притежаваш Schwank е отлична инвестиция с бърза възвръщаемост. Ние не се задоволяваме с нищо по-малко. Вие също не го правете.

 

Всеки инфрачервен нагревател Schwank е направен само от материали с най-високо качество, избрани според тяхната издръжливост, и осигуряване на надеждна работа без повреди. Може да ни наречете придирчиви, но преди да напусне фабриката, всеки нагревател бива старателно тестван и проверен, за да е напълно сигурно, че съответства на строгите стандарти на Schwank и е достоен да носи това име.

 

Нашите клиенти ценят високо ценности ни и те ни правят това, което сме днес. Това е начинът, по който сме се развили от пионер в иновативни инфрачервени отоплителни системи до безспорен световен лидер на пазара.


Начело: Oliver Schwank, изпълнителен директор; Elias Schwank, "бъдещ Schwank-мениджър "; проф. Bernd Schwank, управител на Schwank.

OTOПЛИTEЛHИ CИCTEMИ

СEPBИЗ

ИЗЧИCЛЯBAHE HA EHEPГИЯ

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK