Награди и отличия

 

Наградите, които компанията и иновативните й продукти получават, отразяват успеха на работата и удовлетвореността на потребителите. Следните награди потвърждават високото ниво на качество и иновация, с които Schwank поставя нови стандарти в индустрията за енергийно-ефективни технологии за отопление.


2012

Schwank официално е признат за световен пазарен лидер

 

Schwank принадлежи към списъка от немски компании, които са достигнали статус на световен пазарен лидер. Това сочи проучване проведено наскоро от проф. Bernd Venohr и публикувано в „Manager Magazin”. Наградата за световен пазарен лидер беше дадена на Oliver Schwank на 24.01.2011г. в лексикона на немските световни пазарни лидери. Според Florian Langenscheidt, влизането в този Лексикон потвърждава позицията на Schwank в „елита” на немската индустрия, представляваща иновацията и качеството на продукция, маркирани с международно-признатия печат за качество - „Произведено в Германия”.

 

Oliver Schwank: „Ние сме горди с достигането на статут на лидер на световния пазар като средно по големина предприятие. Наградата принадлежи на целия ни екип и ни мотивира да се представяме все по-добре и да постигаме нови резултати.”

 

 


Schwank-САЩ получава награда „Продукт на годината”

 

Schwank, световният лидер в инфрачервената отоплителна технология, е признат за високите си постижения в проектирането на продуктите на 24-тата ежегодна програма с награда „Продукт на годината”, организирана от списание „Plant Engineering”. ultraSchwank печели сребърна награда в категория HVAC, за най-ефективния лъчист тръбен нагревател в Северна Америка. Група от влиятелни лидери и производители са съдиите в този конкурс, привличащ над 150 участника от различни марки в индустрията. Церемонията по награждаването се състоя по време на конференцията „Производство и автоматизация” в Чикаго на 21.03.2011.

 

ultraSchwank бе официално признат за „Екологичен продукт” на AHR 2011, а през 2010 – спечели награда в категорията търговски дизайн, спонсорирана oт ACHR News.

 

 


2010

Schwank отново е сред най-добрите 100

 

След проведени обширни изследвания, ежедневникът Die Welt, заедно със „Стратегическата група на Мюнхен” [MSG], нареждат Schwank на 58 място в топ 100 на средните по големина предприятия в Германия.

 

В този списък на 100-те могат да влязат само компании, които се представят изключително в своята сфера на дейност в продължение на дълъг период от време. Освен това, победителите се характеризират с последователност в развитието на бизнеса, стабилен растеж и стратегическа визия.

 

През 2009, в друго проучване, вестникът „Handelsblatt” поставя Schwank

в първите топ 100 компании. Както при „Handelsblatt”, и резултатите от

проучването на „Die Welt” признават иновативните разработки на

компанията, качеството на продуктите и качествените служители на

групата Schwank.

 

 


AHR- САЩ награждава Schwank с награда за иновация

 

По време на най-голямото в света търговско изложение за климатизация/отопление, AHR Expo, Schwank бе награден с награда за иновация, като основни критерии бяха постиженията в увеличаването на ефективността, ниската консумация на енергия и понижените емисии на СО2. Schwank вече бе допринесъл в разнообразни LEED проекти [Лидерство в енергийното и екологично проектиране], печелейки ценно признание с получаването едновременно на злато и сребро на наградите.


2009

Handelsblatt – немските топ 100 компании

 

Немското водещо бизнес списание „Handelsblatt „ постави Schwank на 36-то място в класацията на топ 100 МСП предприятия.

 

Основни критерии бяха пазарната лидерска позиция в индустрията и средния растеж през последните години. Schwank бе единствената компания от сектора на отопление включена в този списък топ 100.


Голямата награда за МСП предприятия

 

След създаването си през 1995г, ежегодният награден конкурс за МСП предприятия, спонсориран от фондацията „Oskar-Patzelt” , се оформи като най-важната немска награда за отличия на изтъкнати организации. През 2009г., 3366 компании и над 1000 организации с нестопанска цел са номинирани, а Schwank печели наградата за изключителни бизнес постижения, свързани с цялостното финансово развитие на компанията, потенциала за пестене на енергия на продуктите, създаването на работни места, нивото на иновация и изразената социална отговорност.  

 

 


Награда от немското министерство на търговията и промишлеността [DTI]

 

Награда - второ място за изключителни постижения в износа - бе връчена на Schwank от немското Федерално министерство на търговията и индустрията. Журито отдава почит на Schwank като водеща организация, по отношение на експортна дейност. „Schwank успя да се превърне в световен лидер в промишлените решения за отопление, благодарение на иновативните си продукти и дейността си в повече от 40 държави по света.” –изказване на г-н Putzier, президент на Немската търговска асоциация по износа.

 

 


Полски инсталатор

 

„Полски инсталатор” е най-високото полско отличие в областта на строителните технологии. Schwank заслужи тази награда заради своя високопроизводителен продукт supraSchwank. “Полски инсталатор” награждава supraSchwank като най-икономичната газова отоплителна технология в света. Този иновативен продукт беше приветстван поради високия си радиационен фактор от приблизително 80%, генерирайки изключителен потенциал за пестене на енергия, на много места достигащ над 60%. Вследствие въглеродният отпечатък бива намален и заради това продуктът може значително да допринесе за опазването на околната среда.


2008

Schwank е избран за Световен шампион. Произведено в Германия.

 

Schwank бе избран за „Световен шампион” от Асоциацията на немските инженери [VDI]. Голяма част от малките и средни предприятия в Германия са признати за световни водещи лидери в промишлеността и технологиите, но Schwank е единственият производител на промишлено отопление, избран в това състезание, което се съсредоточава върху високото ниво на опитност, иновативни продукти и успешно присъствие на пазара.

 

 


Индустриална награда 2008

 

Немската „Инициатива МСП” призна най-иновативните индустриални продукти и решения, които се характеризират с особено висока стойност и приложимост. В категорията енергетика Schwank получи награда за изключителна енергийна ефективност на инфрачервените нагреватели supraSchwank.

 

По време на представянето, г-н P. Oberacker отбелязва: „Този иновативен продукт се отличава от останалите над 600 претендента, с това, че е изключително ефективно решение.”

OTOПЛИTEЛHИ CИCTEMИ

СEPBИЗ

ИЗЧИCЛЯBAHE HA EHEPГИЯ

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK